روز نوشت های درخت سرو  و جوانه کوچولو

روز نوشت های درخت سرو  و جوانه کوچولو

روز نوشت های یک مامان تازه کار که سعی می کنه مادر خوبی باشه :)

23ابان 99

برای درست کردن یه کیک به این ابعاد که هشت تا تیکه ی کامل و خوب بده شما اول به شش تا تخم مرغ نیاز دارید .

یه ترکیب کلی هست که میگه برای هر تخم مرغ سی گرم ارد و سی گرم پودر قند - این رو همیشه به یاد داشته باشید تا اگر خواستید میزان دستور رو زیاد و کم کنید توی ذهنتون باشه .

حالا برای درست کردن کیک اول

با دقت زرده و سفیده رو جدا میکنید چون اگر بین سفیده ها حتی یک تیکه زرده بیفته خراب میشه و دیگه فرم نمی گیره .

مرحله دوم شش تا سفیده رو انقدر میزنید که کاملا سفید و پفکی بشه و به اصطلاح از ظرف برنگرده . این شکلی

بعد شما به 180 گرم پودر قند نیاز دارید . من همیشه پودر قند ریختم چون خیلی روی بافت کیک موثره ه - 180 گرم پودر قند میشه یه لیوان حدودا ...من لیوانم برای کرم شکلاتی شیرین عسل ه و فکر کنم 120 میلی گرم باشه .

مثل این ظرف من

توی ظرف زرده ها همزمان ...سه قاشق اب جوش ...واقعا جوش باشه .... نوک قاشق چایی خوری وانیل ...یک قاشق عسل ... و پودر قند رو با هم مخلوط کنید بعد برای چیزی حدود سه دقیقه با دور تند همزن انقدر بزنید که کرم رنگ و کشدار بشه ...به این حالت کشدار میگن ربانی و باید به این درجه برسید .

حالا نوبت اضافه کردن سفیده هاست ...با حوصله انها رو فولد کنید ...طوری که بافت سفید به هم نخوره ...فولد کردن کار سختی نیست مواد رو در کی جهت بچرخونید ...خودتون می فهمید چطوری - باید این باقت رو ببیند .

سفیده ها که تموم شد ... 180 گرم ارد و یک قاشق چایی خوری بیکینگ پودر رو اضافه کنید ...شما می توانید ده گرم از ارد کم کنید و بجای اون نشاسته ی ذرت برزید که به شدت روی بافت عالی کیک موثره ...

این قبل از رفتن به فر هست

اخر کار قالب رو چرب و کاغذ روغنی بندازید . کیک باید بیست دقیقه با فر 165 پخته بشه بعد از بیست دقیقه اگر لازم بود زمان بیشتر بدهید بعد که با سیخ چوبی امتحان کردید که بافتش درست شده و خمیری نیست باید کیک رو از قالب جدا کنید و بگذارید کیک خنک بشه تا لایه لایه کنید .

برای این کار لای دستمال اشپزخانه بپیچید .

یک ساعت بعد کیک خنک شده ...

با یه چاقوی اره ایی - از این ارزون های دو تومنی - کیک رو سه تقسیم کنید . با حوصله برش بدهید ...بار های اول اگر خراب شد فدای سرتون کم کم یاد میگیرید ...

بعد خامه ی کولاک یک کیلویی رو دو سوم بسته لازم دارید ...انرا بگذارید به شلی بستنی بشه و فرم بدهید ...کار ساده ایی ...خامه رو سه تا چهار دقیقه بزنید .

من این طوری فلینگ میکنم - بین لایه ها گردو و موز و شکلات میریزیم و خیلی اغراق نمیکنم . نزدیک ما یه شیرینی فروشی لوکس هست ...کیک های اون هم همین میزان موز و گردو داره .

نکته اینکه من اول هر لایه رو با یکم شیر تر میکنم این طوری بافتش مرطوب تر و به اصطلاح بازاری تر میشه

بعد هم خامه کشی و دردسر هاش که با یه کارت هدیه بدون استفاده و تمیز یا کارت متروی تمیز تمیز ...دور کیک رو صاف می کنم و

خوب من قیف یک بار مصرف و ماسوره ی رزت دارم . و با همون ماسوره کارم پیش رفته . این ماسوره خیلی کار راه انداز هست من بامیه رو هم با همین درست میکنم .

نتیجه این شکلی میشه

سوالی بود درخدمتم ...نظرات این پست باز باشه که اگر سوالی داشتید بپرسید .

برچسب‌ها: لی لی شف
جمعه بیست و سوم آبان ۱۳۹۹ ۱۱:۳۲ ب.ظ ...

دریافت کد آمارگیر سایت

آمارگیر وبلاگ

© روز نوشت های درخت سرو  و جوانه کوچولو